If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На алфите след '97 (с вътрешния фейслифт, или иначе казано с новото табло) лостчетата не светят
Е как не светят бе???? Аз таман уговорих жичкаджия супер майстор да му я карам да ги поправя... И то ся ако излезе, че фабрично не светят, ебаси резила...
Ма според мен нали не може след фейслифт да има по-малко екстри?
А, сетих се, колата е `талянска((
Е, това обяснява всичко))
Може да се направи да светят. Има и тема за това как да стане Аз съм го правил с СМД светодиоди и става перфектно. Даже може да си ги направиш да светят какъвто искаш цвят.
още преди 3 години взех помпата щот течеше - познай дали я смених . проблема е че и други майстори видни сливенски не можада говоря за тая до педаля
Глей са работата е дебела особенно ако е изгнила тогава ше трябва да се резне тръбичката и нова. Не е философия само дето не трябва да допускаш да ти влиза прекалено много кръв в главата докато си наопаки
Така е, но може да е имало още някой проблем. Както го описва колегата в първия пост, това са типични симптоми на въздух в системата.
Напълно съм съгласен, но пък пише, че едвам е докосвал спирачката и колата е спирала. Даже за ABS споменава. Аз нарочно разпитвам, за да стане максимално ясно какво и защо е правено по колата. Нямам за цел да споря или да налагам мнение.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Значи с накладките се наложи да сменям и някви маркучета за спирачките защото 1-я се беше запушил, а другия леко пукнат(не течеше де) И явно заради това обезвъздушаваха.
Аз имах подобен проблем преди време,със старата кола 145 1.6 боксер.След смяна на накладки спирачките ептем изчезнаха,оказа се че е протекла помпата на съединителя,дърпа въздух и нема спирачки.Сменихме помпата и спирачките се появиха
И ас имам подобен проблем сега,само че след смяна на цилиндърчето на съединителя,много зле станаха тия спирачки на моменти даже не ще да спира като е натиснат до доло педала.
Смятам и ас да ги обезвъздушавам.
Освен всичко, което са ти написали колегите до тук..., имай в предвид че докато се напаснат накладките към дисковете, чувството е че все едно наистина нямаш спирачки...(поне при мен е така...) Като минеш 100км всичко си идва на мястото...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Освен всичко, което са ти написали колегите до тук..., имай в предвид че докато се напаснат накладките към дисковете, чувството е че все едно наистина нямаш спирачки...(поне при мен е така...) Като минеш 100км всичко си идва на мястото...
Ами и на мен така ми казаха. Ще изчакам малко пък да видиме какво ще стане.
Гледай да караш лекичко, за да избягваш резки спирания и тн Първо, че няма да можеш да спреш и ще се препотиш 5 пъти, докато виждаш наближаващата задница на колата от пред и второ ще изпечеш накладките и после ще ти свирят...(това от личен опит ти го казвам)...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Гледай да караш лекичко, за да избягваш резки спирания и тн Първо, че няма да можеш да спреш и ще се препотиш 5 пъти, докато виждаш наближаващата задница на колата от пред и второ ще изпечеш накладките и после ще ти свирят...(това от личен опит ти го казвам)...
Благодаря ти за съветите, ще направя всичко по силите ми
Дам карай наистина внимателно. Аз вчера от 40 едвам спрях на 2см от една кола, то не беше блокаж на гумите, поднасяне и т.н. като спрях не можах да повярвам, че не се ударих и всичко заради некъв ватман дето си изпусна спирката на трямвая и спря 20м. по напред.
Comment